Milkbar

Energieke Indierock

BLOGSPHOTOS

SONGS

BIO


Milkbar maakt energieke, hoekige gitaarpop. De band is ontstaan in Amsterdam en vernoemd naar de melkbar uit Stanley Kubrick’s spraakmakende film ‘Clockwork Orange’. Milkbar kreeg airplay met de singles ‘I’m a Soldier’, ‘Accident’ en ‘We Will Celebrate’. De opzwepende liedjes waren veelvuldig te horen op de radio en in tv-programma’s als Eredivisie Live en VI Oranje. De band speelde bij o.a Giel, Toppop 3, De Wereld Draait Door en BNN’s That’s Live.

I’M A SOLDIER

De single I’M A SOLDIER werd in april 2013 gekozen als Super Crazy Turbo Tophit door Coen & Sander. In 2011 liet Milkbar voor het eerst van zich horen met de debuutsingle ACCIDENT waarmee de band werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

MONDAY CLUB

Eind 2012 verscheen het debuutalbum Monday Club. De band ging een exclusieve samenwerking aan met Agents After All en opende het nieuwe jaar met een succesvol optreden op Noorderslag. Live maakte Milkbar indruk op festivals door heel Nederland, op de Uitmarkt, de Popronde en tijdens de albumtour.

 

2015

In april 2015 brengt Milkbar het Nederlandstalige nummer BangBangBang uit; een cover van de Duitse hit Schüsse in die Luft van de populaire band Kraftklub. Het nummer wordt door Kraftklub opgepikt en gaat viral. Dit gebeurt tegelijkertijd met de release van het nummer Don't worry, een voorproefje op het nieuwe album wat in het voorjaar van 2016 verschijnt. 

www.milkbarmusic.com

www.facebook.com/milkbarmusic

www.twitter.com/milkbarmusic

 

Boek deze artiest
Neem contact op met onze boekingsafdeling voor tarieven en beschikbaarheid.