Elise de Koning

Met haar stem raakt Elise direct je hart

BLOGS


PHOTOS

SONGS

BIO


Muziek is mijn passie, mijn alles.

Elise de Koning (1993) wist al van kinds af aan dat ze graag muziek wilde maken. Ze begon als 8-jarig meisje met vioolles, maar stapte op haar veertiende over naar zang. Vanaf toen ging het snel. Sinds haar overstap naar zang heeft Elise diverse grote optredens gedaan. Op haar zestiende stond ze al in het Concertgebouw van Amsterdam en de Carnegie Hall in New York. In 2013 zong Elise voor het koningspaar tijdens de kennismakingstoer in Nederland.

Iedereen om haar heen ziet haar talent, maar zelf vond ze altijd het moeilijk om dat te erkennen. Na afgewezen te zijn op het conservatorium vond ze de drive en het zelfvertrouwen om het tegendeel te bewijzen. De afgelopen jaren heeft ze overal in Nederland opgetreden en zichzelf ontwikkeld tot een artiest waar niemand omheen kan. Dit blijkt uit haar deelname aan The Voice of Holland.

Bij haar Blind Auditions maakte ze enorme indruk met het nummer ‘Hero’ van Mariah Carey. Het nummer symboliseert haar weg naar een professionele zangcarriere: “Het mooie van dit liedje is, dat het laat zien: je kan het wel en er zit iemand in je waardoor je het wel kan halen. Dit vind ik voor mijn leven heel toepasselijk”.

Tijdens de auditie draaide Anouk zich als eerste om en zei: "Ik vind je hartstikke goed en dat hoorde ik vrij snel. En daarbij zie je er super leuk uit! Ook Marco Borsato werd overdonderd door het optreden:  "Dit was heel bijzonder. Daar deed je iets wat alleen jij doet. Dat was jouw karakter en ik vond dat zo spannend". Het meest enthousiast was Miss Montreal (Sanne Hans): "Ik kan niet uitleggen hoe erg mijn hart in mijn keel klopt. Ik ben helemaal wild ervan, ik wil heel graag met jou werken want je hebt iets heel authentieks en bijzonders”.  Elise koos voor coach Miss Montreal.

Het liefst maakt ze Nederlandstalige nummers. Elise heeft iets authentieks en bijzonders. Met haar warme stemgeluid, brede bereik en krachtige stem weet ze met ieder nummer het publiek te raken.

https://www.facebook.com/elisedekoningmusic

Boek deze artiest
Neem contact op met onze boekingsafdeling voor tarieven en beschikbaarheid.