Eleonor Coco

Indiepop

BLOG

Single: Suburban Nightmare


‘Ik begin te accepteren wie ik ben: een fucking weirdo. Ik ben er bijna trots op.’ - Eleonor Coco

Stargate Music proudly presents: Eleonor Coco - Suburban Nightmare

10 juni komt de nieuwe single van Eleonor Coco uit. Een single over keuzes maken en de angst om terecht te komen in een burgerlijk leven. Toen haar vrienden gingen studeren, sloeg Eleonor Coco een onzeker pad in: ze koos voor haar muziek. Een spannend besluit met grote gevolgen! In Suburban Nightmare zingt ze ‘take this pill, take this drink’, iets dat ze vaak nodig heeft om haar zenuwen de baas te blijven voor optredens. 

‘Ik dacht als muziek mijn leven is dan moet ik ook leven ín mijn muziek’ – Eleonor Coco

In september komt haar langverwachte tweede EP ‘i’ uit. Of zoals haar label Stargate Music het noemt, een GP: Goeie Plaat. 

De GP ‘i’ gaat over allerlei dingen die gebeuren in het leven van een jonge meid: uitgaan, risico’s nemen, teleurgesteld raken, innerlijke tweestrijd én een flinke portie liefde natuurlijk. De struggles die Eleonor Coco eerder had met openhartig over zichzelf schrijven heeft ze met deze GP van zich afgeworpen. 

Stargate Music gaf Eleonor Coco de ruimte om haar eigen smaak uitgebreid te verkennen. Ze heeft alle songs zelf geschreven en gearrangeerd, eerst thuis in haar kelder in Amsterdam, later in de Stargate Music Studios in de bossen van Baarn. 

Producer Sander Rozeboom (I.O.S., Caro Emerald, Bløf): Eleonor Coco is muzikaal erg gegroeid. Ik ben trots op deze fantastische GP, ze heeft weer prachtige nummers geschreven!

0 reacties

RECENTE BLOGS

Boek deze artiest
Neem contact op met onze boekingsafdeling voor tarieven en beschikbaarheid.