Eleonor Coco

Indiepop

BLOG

Nieuwe single Eleonor Coco


Eleonor Coco mag dan wel klein van stuk zijn, ze heeft grote dromen. En die komen in hoog tempo uit: ze won eerder muziekwedstrijd Kunstbende en werd dit jaar uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met haar single “Bring U Back”. Ook speelde ze met deze single bij De Wereld Draait Door. Deze zomer speelt ze onder andere op Zwarte Cross in de 3FM Serious Talent Tipi, in het Vondelpark Openluchttheater en in de grote zaal van Paradiso. Maar voor het zover is, verschijnt aanstaande maandag 29 juni haar tweede single: 4U.

Eleonor Coco

Niets is wat het lijkt: zoet en punky. Gulzig en teasend. Vrolijk en pessimistisch. Eleonor heeft Amsterdamse bravoure met de passie van een latina. Haar liedjes gaan over de liefde, relaties en alles wat erbij komt kijken. Op de middelbare school noemde Eleonor zich ‘Coco’, de naam die ze het liefst had willen hebben. Dat ze een eigenwijs meisje is blijkt, want de naam is nooit meer weggegaan.

Debuut-EP

Coco’s uitstraling is misschien een beetje loco, maar ze weet heel goed wat ze wil. Het grote eerste doel op haar agenda: het releasen van een debuut-EP waar je U tegen zegt. Letterlijk, want de EP heet “U”. Dankzij een succesvolle crowdfunding-actie kan de EP op vinyl uitgebracht worden. Op 13 juli ziet “U” officieel het levenslicht. Daarop staat uiteraard ook de nieuwe single 4U.

0 reacties

RECENTE BLOGS

Boek deze artiest
Neem contact op met onze boekingsafdeling voor tarieven en beschikbaarheid.