Eleonor Coco

Indiepop

BLOG

Eleonor Coco lanceert EP waar je “U” tegen zegt


Eleonor Coco mag dan wel klein van stuk zijn, ze heeft grote dromen. En die komen in hoog tempo uit: ze won eerder muziekwedstrijd Kunstbende en werd dit jaar uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met haar single “Bring U Back”. Ook speelde ze met deze single bij De Wereld Draait Door. Het bleef niet bij dat ene liedje, want tweede single 4U verscheen eind juni. Komende zomer speelt ze onder andere op Zwarte Cross, in het Vondelpark Openluchttheater en in de grote zaal van Paradiso. Maar voor het zover is, verschijnt vandaag haar debuut-EP op vinyl.

Eleonor Coco

Niets is wat het lijkt: zoet en punky. Gulzig en teasend. Vrolijk en pessimistisch. Eleonor heeft Amsterdamse bravoure met de passie van een latina. Haar liedjes gaan over de liefde, relaties en alles wat erbij komt kijken. Op de middelbare school noemde Eleonor zich ‘Coco’, de naam die ze het liefst had willen hebben. Dat ze een eigenwijs meisje is blijkt, want de naam is nooit meer weggegaan.

Nieuwe single en debuut-EP

Coco’s uitstraling is misschien een beetje loco, maar ze weet heel goed wat ze wil. Het grote eerste doel op haar agenda: het releasen van een debuut-EP waar je U tegen zegt. Letterlijk, want de EP heet “U”. Dankzij een succesvolle crowdfunding-actie wordt haar EP op vinyl uitgebracht. Op maandag 13 juli ziet “U” officieel het levenslicht. Daarop staat uiteraard ook de net verschenen single 4U. Vanavond (maandag 13 juli) zal ze de EP releasen tijdens een EP-release feestje in de Vrankrijk aan de Spuistraat te Amsterdam. Deuren gaan om 21:00 open en de entree is gratis.

Het vinyltje is te koop bij alle Plato en Velvet stores in Nederland. De EP is ook online verkrijgbaar via De Klankfabriek. Vanzelfsprekend kan de EP ook beluisterd worden op Apple Music en Spotify. 

 

0 reacties

RECENTE BLOGS

Boek deze artiest
Neem contact op met onze boekingsafdeling voor tarieven en beschikbaarheid.